Bent u op zoek naar de goedkoopste energieleverancier? Bijvoorbeeld omdat u gaat verhuizen of omdat u wilt besparen? Misschien bent u niet tevreden met uw huidige energiekosten? Ga eens shoppen want er zijn meerdere energieleveranciers die u energie kunnen leveren. U bent niet verplicht om klant te blijven bij dezelfde energieleverancier. Door nu te beginnen met energieprijzen vergelijken kunt u zien welke energieleverancier de goedkoopste is.

Met de energievergelijker op Energyvergelijken.nl kunt u gemakkelijk energieprijzen vergelijken en tevens direct besparen op uw energiekosten. Door te kiezen voor de goedkoopste energieleverancier weet u zeker dat u de laagste energieprijzen krijgt en dat u het minste geld betaalt. U bent niet de enige! Duizenden mensen vergelijken elk jaar de prijzen van energie om vervolgens steeds opnieuw te kiezen voor de goedkoopste energieleverancier en dat bespaart hen al snel honderden euro’s per jaar.

Onderzoek van de Autoriteit Consument en Markt

Uit een publicatie van de Autoriteit Consument en Markt blijkt dat tussen medio 2015 en 2016 17% van alle huishoudens is overgestapt. Ook blijkt dat de meeste Nederlandse huishoudens veel geld kan besparen als ze de energieprijzen vergelijken en overstappen naar de goedkoopste energieleverancier. De meeste mensen zijn vooralsnog klant bij de duurste energieleveranciers zoals Nuon, Essent en Eneco terwijl er al meer dan 20 alternatieve energieleveranciers zijn die energie tegen veel lagere tarieven aanbieden. Wilt u daarvan profiteren? Start dan snel met vergelijken van energie vergelijken op prijs en duurzaamheid en bekijk met uw eigen ogen welke energieleverancier voor u de beste deal heeft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *